🚀 BESTEBITCOINDEAL.NL

Vragen en antwoorden

Bestebitcoindeal.nl is een onafhankelijke bitcoin prijzen vergelijkings website. Deze is ontstaan uit de irritatie van het handmatig vergelijken van de bitcoin prijs bij de verschillende verkopers en exchanges.
Iedereen die bitcoins koopt wilt dat voor de laagst mogelijke prijs doen. Door de verschillende aanbieders real-time met elkaar te vergelijken weet je zeker waar je op dat moment de goedkoopste bitcoins koopt.
Er zijn maar weinig aanbieders die de mogelijkheid bieden om naast de bitcoin ook altcoins met iDeal te kopen. Aanbieders waar bij dat wel kan zijn Litebit en Anycoindirect, maar ook zij hebben lang niet alle altcoins beschikbaar.

Voordat je bitcoins gaat kopen heb je een wallet nodig. Hierin ontvang en bewaar je de bitcoins. Het spreekt voor zich dat deze wallet goed beveiligd dient te zijn. De verantwoordelijkheid hiervan ligt volledig bij de gebruiker.

Naast dat Litebit bitcoins koopt en verkoopt bieden ze ook de mogelijkheid om wallets aan te maken. Hier vind je meer informatie over de Litebit wallet.

Er zijn veel verscillende soorten wallets voor zowel mobiel, desktop en hardware. Op deze site staat meer informatie over de verschillende soorten wallets.

Een exchange is een handelsplatform waar je met bitcoin en altcoins kunt traden. Een paar voorbeelden zijn Bittrex, Kraken en Cryptopia.
Het bitcoin netwerk gebruikt een enorme hoeveelheid processor kracht van computers. Dit is nodig voor het verwerken van bitcoin transacties en het creëren van nieuwe bitcoins.
De blockchain technologie is wat de bitcoin en vele andere implementaties mogelijk maakt! Hier vindt je een duidelijke uitleg van de blockchain.