Goedkoop Bitcoins kopen

Het kopen van bitcoins kan op verschillende manieren. Via een exchange, dat is een handelsplatform waar je bitcoins en altcoins kunt handelen met gebruikers over de hele wereld. Of bij een van de bitcoinhandeleren die hieronder in de bitcoin prijs vergelijken staan.

Verreweg de makkelijkste manier is om bitcoins te kopen met iDeal. In de prijzen vergelijker staan dè Nederlandse aanbieders van bitcoins (en altcoins), je kunt bij deze aanbieders makkelijk bitcoins kopen of verkopen met iDeal. De prijzen liggen hier iets hoger als op de exchanges.

Bitcoins kopen via een exchange is een stuk ingewikkelder en het neemt relatief veel tijd in beslag. De prijzen liggen ongeveer 1% lager, dit verschilt uiteraard ook weer per exchange.

Aanbieders van bitcoin vergelijken

Soms is alleen de goedkoopste bitcoin verkoper niet voldoende. Een aantal zaken die je keuze kunnen beinvloeden tijdens het bitcoin vergelijken zijn in deze tabel inzichtelijk gemaakt. Zo zie je in een oogopslag waar je bitcoins met iDeal kunt kopen, wat voor verificatie deze aanbieder verplicht, het gemak waarmee je bitcoins koopt etc.

Bitcoin aanbieder iDeal Wallet Verificatie Gemak Trustpilot
Satos vanaf €50 9.1
Bitonic vanaf €50 7.6
Litebit altijd 7.0
Btcdirect vanaf €50 8.5
Bitrush altijd 7.0
Anycoindirect altijd 7.7