๐Ÿš€ BESTEBITCOINDEAL.NL

Goedkoop Bitcoins kopen

Het kopen van bitcoins kan op verschillende manieren. Via een exchange, dat is een handelsplatform waar je bitcoins en altcoins kunt handelen met gebruikers over de hele wereld. Of bij een van de bitcoinhandeleren die hieronder in de bitcoin prijs vergelijken staan.

Verreweg de makkelijkste manier is om bitcoins te kopen met iDeal. In de prijzen vergelijker staan dรจ Nederlandse aanbieders van bitcoins (en altcoins), je kunt bij deze aanbieders makkelijk bitcoins kopen of verkopen met iDeal. De prijzen liggen hier iets hoger als op de exchanges.

Bitcoins kopen via een exchange is een stuk ingewikkelder en het neemt relatief veel tijd in beslag. De prijzen liggen ongeveer 1% lager, dit verschilt uiteraard ook weer per exchange.

Altcoins kopen

Waar kan ik goedkope altcoins kopen zoals: Ethereum, Ripple of Dash is een veelgestelde vraag van beginnende crypto enthousiastelingen. Altcoins kopen kan op verschillende manieren. Sommige bitcoin aanbieders bieden ook altcoins aan zoals Litebit en Bitvavo. Hiervoor zou je dan handmatig moeten kijken welke de laagste prijs hanteerd voor de altcoin die jij wilt kopen.

Een andere optie is om gebruik te maken van een exchange zoals Bittrex. Hier kan je altcoins kopen en verkopen op basis van bitcoin. Wat je dan alleen hoeft te doen is de prijzen vergelijker te gebruiken om te zien welke aanbieder op dat moment de laagste bitcoin prijs heeft. Deze wissel je dan om voor altcoins op de exchange. Dit is eigenlijk altijd goedkoper dan direct altcoins kopen bij een van de aanbieders.

Aanbieders vergelijken

Soms is alleen de goedkoopste bitcoin verkoper niet voldoende. Een aantal zaken die je keuze kunnen beinvloeden tijdens het bitcoin vergelijken zijn in deze tabel inzichtelijk gemaakt. Zo zie je in een oogopslag waar je bitcoins met iDeal kunt kopen, wat voor verificatie deze aanbieder verplicht, het gemak waarmee je bitcoins koopt etc.

Bitcoin aanbieder iDeal Wallet Gemak Trustpilot
BLOX 4,3
Bitvavo 4,1
Bitonic 4,3