🚀 BESTEBITCOINDEAL.NL

Bitcoin prijs vergelijken

Omdat de real time prijzen vergelijker soms iets trager is hebben wij voor de zekerheid nog een bitcoin prijzen tabel toegevoegd. De bitcoin prijs in deze tabel is niet real time maar hoogstens een paar minuten oud. Het voordeel van deze tabel is dat hij altijd en snel beschikbaar is.


bitcoin aanbieder prijs 1 bitcoin minimaal bedrag
1. Bitcoinmeester 🥇 €0,00 Geen minimumbedrag
2. Bitvavo €62008,00 Geen minimumbedrag
3. BLOX €62182,50 Geen minimumbedrag
4. Bitonic €62791,92 Minimaal bedrag: €200
5. BTC Direct €63291,48 Minimaal bedrag: €500

Wat kost 1 bitcoin?

Deze vraagt wordt vaak gesteld. In bovenstaande tabel staan de verschillende prijzen die aanbieders nu vragen voor 1 bitcoin. Deze prijzen zijn nooit ouder dan een paar minuten. Wil je de real time prijzen vergelijken dan kan dat hier.

De bitcoin koers is erg volatiel. De waarde van bitcoin kan binnen een korte termijn snel stijgen of dalen. De waarde van bitcoin heeft een grote invloed op de koers van altcoins. Wanneer de bitcoin stijgt dan stijgen de altcoins vaak net zo hard mee. Hetzelfde gebeurd helaas ook wanneer de bitcoin koers daalt.

Het is natuurlijk interesant om te zien of de koers van bitcoin stijgt of daalt maar wie bitcoins wilt gebruiken om dezelfde redenen dat de bitcoin is ontstaan, is de waarde van 1 bitcoin niet relevant. Bitcoin als betaalmiddel heeft zo veel voordelen tegenover fiatgeld dat het om die redenen alleen al een goede investering is. Als de waarde dan ook nog stijgt is dat mooi meegenomen.